Foto's Assen Onderneemt 2019 met Yvo Staudt

Assen Onderneemt 2018: een samenwerking met Business Voice Assen

In 2018 heeft Assen Onderneemt voor een andere opzet gekozen. Omdat veel projecten plaatsvinden in het najaar is ervoor gekozen Assen Onderneemt vanaf 2019 in het voorjaar te organiseren. De eerste voorjaarseditie gaat dan ook plaatsvinden op 4 maart 2019 in De Bonte Wever te Assen. Toch willen wij in 2018 ook een netwerkbijeenkomst organiseren en daarom is gekozen aan te haken bij de Business Voice of Assen. Op deze avond wordt jonge bedrijven een podium gegeven; een kans om hun verhaal te vertellen aan een zakelijke doelgroep (netwerk) en tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden om een coachtraject te winnen.

Terugblik en foto's Assen Onderneemt 2017: "The Asser Dream".

Maandagavond 27 november jl. stond in het teken van the Asser Dream. De zevende editie van Assen Onderneemt, waarbij optioneel een bezoek gebracht kon worden aan het Drents Museum voor een sneak preview van The American Dream Ruim 60 deelnemers hebben hiervan gebruik gemaakt en kwamen enthousiast terug bij Yankee Doodle, de locatie waar het avondprogramma zich afspeelde. Na een Amerikaanse ontvangst werd het event geopend door René Kuipers, voorzitter van Ondernemend Assen. Namens het Ondernemersfonds Assen werd het nieuwe convenant getekend door Arie van der Spek (voorzitter OFA) en Anry Kleine Deters (wethouder economische zaken gemeente Assen).

Dagvoorzitter Harry Tupan (directeur Drents Museum) leidde op geweldige wijze het programma waarin Rob Groot, Koos Hoving en Ronnie Nelis hun Asser droom uiteen zetten. Een geweldig aantal deelnemers, ruim 170, genoten van de zang en het gitaarspel van de Asser broers Tangarine en een overheerlijk Amerikaans buffet, dat prima verzorgd was door G. Koops en zijn medewerkers van Yankee Doodle. Onder het genot van lekker eten en drinken werden nieuwe contacten aangeboord.
Alle deelnemers ontvingen twee vrijkaarten om de expositie in het Drents Museum nog een keer rustig te bekijken.

Assen Onderneemt 2016:


Datum: 31 oktober 2016.
Locatie: Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1.

Een inspirerende avond over Assen. Hoe staat het met de marketing van Assen? Hoe presenteert Assen zich regionaal, nationaal en internationaal? Wat zijn de USP's van Assen? Al deze en andere vragen komen tijdens deze editie van Assen Onderneemt aan bod. 

Met Frits Huffnagel, specialist op het gebied van positionering, (city)marketing en communicatie. Hij is o.a. bekend van 'Zaken doen met' bij BNR Nieuwsradio en de introductie van 'I Amsterdam'.
Naast Frits Huffnagel vragen we onze eigen Raad der Wijzen hun visie te geven over bovenstaande onderwerpen, elke wijze vanuit zijn of haar eigen expertise.

Assen doorgelicht.


De Raad der Wijzen

De Raad der Wijzen bestaat uit de volgende experts:

Agnes Mulder
 is een Nederlands politica van het CDA. Mulder was vestigingsleider van Drenthe voor de Kamer van Koophandel Noord in Emmen. Sedert 12 september 2012 is zij Tweede Kamerlid voor het CDA.

Maurice Hoogeveen
is sinds 2010 wethouder. Vol enthousiasme werkt hij aan innovatie en economie/industrie, goed onderwijs, een bruisende cultuur en een efficiëntere dienstverlening van de gemeente. Door zijn verbindende stijl van werken heeft hij veel voor elkaar gekregen. 

prof. dr. Dries Faems is Hoogleraar  Innovatie en Organisatie aan de RUG in  Groningen. Zijn vakgebied is strategisch management en Innovatie en Technology Management.

Serge de Mul is directeur en eigenaar van Ultraware en Compenda (start-up) in Assen. Beide technisch innovatieve bedrijven om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Optimaliseren doen ze niet alleen op het gebied van software. Ook als het gaat om hun omgeving proberen ze duurzaam en efficiënt te acteren. 

1 november 2016, the day after...

Gisteravond heeft alweer de zesde editie van Assen Onderneemt plaatsgevonden. Wat een opkomst! De fantastische verzorging door Van der Valk Hotel Assen en de band Pick 'n Shovel maakten deze avond mede tot een succes.

Meer dan 200 ondernemers kwamen op deze netwerkbijeenkomst af. Heerlijk eten, goede gesprekken, nieuwe contacten en een interessant programma rondom de marketing van Assen en de regio. Het bood stof tot napraten tijdens de borrel.

Op naar volgend jaar!

Foto's Assen Onderneemt 2016.                                                                                                             Foto's: Yolanda Visser Fotografie, Assen

Assen Onderneemt 2015: het lustrum.

Foto: De Jongens van Lucht 

"Als het ook samen kan; het nieuwe netwerken, organiseren en verbinden." Assen Onderneemt 2015: een geslaagd lustrum!

We kijken terug op een prikkelende avond waarbij het thema "samenwerken" centraal stond en de regie en de energie in handen was van De Jongens van Lucht.

Het interessante verhaal van Mark Vletter van Voys Telecom over anders organiseren volgens het Voys model (holacratie) maakte de avond tot een inspirerend geheel!

Inmiddels hebben we veel positieve reacties ontvangen, deze samenwerking van de organiserende partijen smaakt dus naar meer! De foto's en de video van de avond worden hier binnenkort gepubliceerd.

Foto: JAV Studio's 

Een geslaagde en inspirerende avond!

... en de presentatie van Mark Vletter

Wilt u de presentatie van Mark Vletter nog eens bekijken? Klik op onderstaande link.

http://www.slideshare.net/markvletter/voys-samen-assen-onderneemt


     Foto's Assen Onderneemt 2015.                                                                               Foto's: JAV Studio's, Assen