Nieuws rondom Assen Onderneemt

9 januari 2019

Save the date: Assen Onderneemt 4 maart 2019

Voor het achtste jaar op rij vindt “Assen Onderneemt” plaats. Assen Onderneemt is een jaarlijks terugkerende netwerkbijeenkomst voor alle leden van de organiserende partijen én alle andere Asser ondernemers.

De avond biedt naast een inspirerend programma ook een netwerkgelegenheid om op informele wijze kennis te kunnen maken met alle deelnemers van verschillende (netwerk)organisaties.

De partijen die deze netwerkavond voor u organiseren zijn: Ondernemend Assen, Commercieel Centrum Assen (CCA), Jongeren Commerciële Club Assen (JCCA), Vaart In Assen (voorheen Gilde Bart en MKB Binnenstad)

Vanaf 18.00 uur ontvangen we u graag bij De Bonte Wever te Assen, met een borrel en bite. De invulling van het prikkelende avondprogramma zullen we op een later moment onthullen.

Noteer maandag 4 maart 2019 alvast in uw agenda. Direct aanmelden? Dat kan via www.assen-onderneemt.nl

We kijken uit naar uw komst en verwelkomen u graag!

Met vriendelijke groet,

De besturen van de organiserende partijen.

****

Assen Onderneemt 2018: een samenwerking met de Business Voice of Assen

In 2018 hebben is ervoor gekozen om de netwerkbijeenkomst te combineren met de Business Voice of Assen. Op deze avond werd aan jonge bedrijven een podium gegeven; een kans om hun verhaal te vertellen aan een zakelijke doelgroep (netwerk) en tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden om een coachtraject te winnen.

****

15 september 2017

Maandag 27 november is het zover alweer de 7e editie van Assen Onderneemt! U kunt zich alvast aanmelden via deze website.

****

1 november 2016

Gisteravond heeft alweer de zesde editie van Assen Onderneemt plaatsgevonden. Wat een opkomst! Meer dan 200 ondernemers kwamen op deze netwerkbijeenkomst bij Van der Valk Hotel Assen af. Lekker eten, goede gesprekken, nieuwe contacten en een interessant programma rondom de marketing van Assen en de regio. Het bood stof tot napraten tijdens de goed verzorgde borrel. Op naar volgend jaar!


****

7 september 2016

De voorbereidingen voor Assen Onderneemt zijn in volle gang. We hebben een boeiende spreker voor u weten te strikken: een expert op het gebied van positionering, (city)marketing en communicatie. Het belooft een enerverende avond te worden met een interessant programma. Houd u de brievenbus goed in de gaten? De uitnodiging voor Assen Onderneemt is bijna onderweg!


****

5 juli 2016

Save the date: maandag 31 oktober 2016!

De datum van de volgende editie van Assen Onderneemt is bekend. Zet u de datum alvast in uw agenda?


****

5 oktober 2015

We kijken terug op een prikkelende avond waarbij het thema "samenwerken" centraal stond en de regie en de energie in handen was van De Jongens van Lucht. Het interessante verhaal van Mark Vletter van Voys Telecom over anders organiseren volgens het Voys model (holacratie) maakte de avond tot een inspirerend geheel!

Inmiddels hebben we veel positieve reacties ontvangen, deze samenwerking van de organiserende partijen smaakt dus naar meer!


****

17 september 2015

Let op: gewijzigde locatie!

Eerder hebben we bericht dat Assen Onderneemt plaatsvindt bij De Bonte Wever. Gelet op het definitieve programma is in goed overleg met De Bonte Wever besloten uit te wijken naar een locatie die hier meer bij aansluit: Van der Valk Hotel Assen (Balkenweg 1, Assen).

****

4 september 2015

De uitnodigingen zijn de deur uit!


****

30 juni 2015

Save the date!

De datum van de 5e bijeenkomst van Assen Onderneemt is bekend! Maandag 28 september is het zover: een inspirerende avond voor Asser ondernemers. Dit keer bij De Bonte Wever in Assen. Volg de website voor meer informatie. Aanmelden kan vanaf vandaag!